Jäsenhankintakampanja 2015: "Onhan työkaverisi jo tehyläinen"!

Tehy on vahva jäsentensä etuja valvova ammattiliitto. Tehyläisillä on rohkeutta toimia ja tehdä uusia aloitteita. Yhdessä olemme enemmän.

Henkilökohtainen kontakti on tehokkainta jäsenhankintaa, ja siksi sinä olet tärkein linkki, kun rakennetaan entistä toimivampaa Tehyä.
 

Kutsu kaikki potentiaalit tehyläiset mukaan Tehyyn ja ammattiosastoomme (ei koske opiskelijoita). http://www.tehy.fi/tehy/keita-edustamme/

 

Jokaisesta ammattiosastoomme hankkimastasi uudesta jäsenestä (ei opiskelijajäsenet)

palkitsemme sinut ja hankkimasi uuden jäsenen 20 euron hyvinvointisetelillä, jolla voit ostaa hyvinvointituotteita tai käyttää sitä hyvinvointi palveluluihin.

 

Kun olet hankkinut uuden jäsenen ja jäsen on liittynyt Tehyyn ja ammattiosastoomme tai vaihtanut ammattiosaston ao 805:een, laita viesti ammattiosaston s-postiin ao805@tehy.net. Ilmoita viestissä nimesi ja yhteystietosi sekä liittyneen henkilön nimi ja yhteystiedot. Kun uuden jäsenen tiedot näkyvät ammattiosastoomme liittyneiden listalla, lähetämme sinulle ja hankkimallesi jäsenelle 20€ arvoisen hyvinvointisetelin ja ohjeet käytöstä.

Uuden jäsenen liittymislomakeen löydät  linkistä: http://www.tehy.fi/jasenelle/liity-jaseneksi/ . jäsenmaksu on 1,1%.Tehy Pellon ammattiosasto muistaa uusia jäseniä 20€ hyvinvointisetelillä

Kaikki Tehyyn liittyvät saavat postitse itselleen liittymislahjan ja Tehy-pinssin.
Lahjat postitetaan automaattisesti kotiin.Tehyyn voivat liittyä tutkinnon suorittaneiden lisäksi alan opiskelijat.
Liittyminen kannattaa, ammattiliiton jäsenyys on työelämän vakuutus!

 

Opiskelijat http://www.tehy.fi/opiskelijat/jaseneksi/

 

Tietoa Tehystä www.tehy.fi, Opas tehyläisyyteen Liittymisen edut

http://www.tehy.fi/jasenelle/jasenedut/

 

Tietoa Tehyn Pellon ammattiosastosta

Jäsenedut 

Ota Tehyn mittavat jäsenedut käyttöön